Ἱερῶν Ναῶν καί Μονῶν

H προγραμματισμένη εαρινή αιμοδοσία του Νεανικού Ορθοδόξου Συνδέσμου της Εκκλησίας μας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Παραλύτου, 16/29-4-2018, στην αίθουσα του Καθεδρικού Ναού Αγίου Αθανασίου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

tzaneio

Παρά τη δυσκολία της περιόδου (τετραήμερο πρωτομαγιάς), με τις κατάλληλες ενέργειες της Συντονιστικής Επιτροπής του Συνδέσμου, προσήλθε ικανοποιητικός αριθμός εθελοντών, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ενίσχυσε την προσπάθεια που γίνεται, με σκοπό την στήριξη των αδελφών μας που έχουν ανάγκη από αίμα.

tzaneio 3

Η αιμοδοσία αυτή τη φορά στηρίχθηκε στο μεγαλύτερο βαθμό από τις Ενορίες της Αθήνας και έπειτα από κάποιες Ενορίες του Πειραιά και της Αττικής.
Με την παρουσία του μας τίμησε ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Νεανικού Ορθοδόξου Συνδέσμου, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γαρδικίου κ. Κλήμης, καθώς επίσης και ο Αρχιμανδρίτης π. Στέφανος Τσίκουρας.

tzaneio 4

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον Εφημέριο Αρχιμανδρίτη π. Νικηφόρο Νάσσο και την εκκλησιαστική Επιτροπή του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, για την βοήθεια και κατανόησή τους, καθώς και προς τον αδερφό μας κ. Γεώργιο Κυριακόπουλο - Υπεύθυνο του Φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής – που πρόθυμα κάθε φορά μας συνδράμει με τα εδέσματα, που αφιλοκερδώς προσφέρονται για τους αιμοδότες.

tzaneio 5

Τέλος, θερμά ευχαριστούμε όλους εκείνους που εργάσθηκαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία και αυτή η αιμοδοσία, όπως επίσης και τους αδελφούς μας που έσπευσαν για να δώσουν αίμα.
Υπενθυμίζουμε σε όλους εκείνους τους αδερφούς, που δεν μπόρεσαν να προσέλθουν στην προγραμματισμένη αιμοδοσία για διάφορους λόγους, ότι μπορούν να προσφέρουν μια φιάλη αίματος σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο με την ένδειξη: Νεανικός Ορθόδοξος Σύνδεσμος.

Σ.Ε. του Νε.Ο.Σ