Νέα

Επιτυχής Αιμοδοσία στην ιερά Αρχιεπισκοπή

Ο Νεανικός Ορθόδοξος Σύνδεσμος της Εκκλησίας μας (ΝεΟΣ) σε συνεργασία με την Iερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, πραγματοποίησε Αιμοδοσία την Κυριακή, 2/15-11-2020, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Δάφνη.

aimodosiaNEOS2020 1


Η κοπιώδης προσπάθεια του Εφημέριου του Ναού π. Στυλιανού Τομαή, οι ενέργειες των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής, αλλά και η θετική διάθεση των αδερφών μας απέφεραν καρπούς, διότι η Αιμοδοσία είχε εξαιρετικά αποτελέσματα και μάλιστα εν καιρώ πανδημίας και γενικά δύσκολων συνθηκών ακόμα και για την μετακίνηση.

aimodosia NEOS2020 2


Θερμά ευχαριστούμε τον ακάματο Εφημέριο του Ναού π. Στυλιανό για την άψογη οργάνωση και συνεργασία που είχαμε για ακόμη μια φορά, καθώς και για την ευλογία που δόθηκε στο προσωπικό του Τζάνειου Νοσοκομείου, αλλά και για τα εδέσματα που προσφέρθηκαν στους συμμετέχοντες.


Ευχαριστούμε, επίσης, τους διακονητές του Ναού που ήταν παρόντες και συνέδραμαν το έργο της Εκκλησίας μας, καθώς και τους συντελεστές της Αιμοδοσίας.


Τέλος, θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε σε όλους τους αδερφούς μας που μπόρεσαν να προσέλθουν στην Αιμοδοσία και με την κίνηση τους αυτή έδωσαν έμπρακτα το μήνυμα ότι ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, όπως αυτός που διανύουμε, η ευαισθησία και η εν Χριστώ Αγάπη για τον συνάνθρωπο δυναμώνει και το έργο της Εκκλησίας καρποφορεί.

 

Η Σ.Ε. του ΝεΟΣ